Café & restaurang

Förutom att kaffet ska smaka gott och vara ansvarsfullt producerat måste allt runt omkring funka perfekt. Dessutom vill du förmodligen kunna anpassa kaffets smak efter dina gästers preferenser.

Allt detta hjälper vi förstås till med. För oss spelar det ingen roll om du driver ett litet kafé eller en stor konferensanläggning, förutsättningarna är alltid olika och tillsammans hittar vi den perfekta lösningen för dig och din verksamhet.

Förutom kaffe har vi en mängd olika maskiner, serveringslösningar och servicealternativ. Och om du vill får du hälsa på oss på Råda säteri och smaka dig fram till din egen kaffeblandning eller prova maskiner. Naturligtvis följer vi upp med utbildning av personal om det skulle behövas.

Kort och gott vill vi vara er ”kaffepartner” som är enkel att nå och smidiga att jobba med.

  • Egna kaffeblandningar
  • Maskiner & Service
  • Utbildning

Kontor
För svenska kaffedrickande kontorsarbetare har kaffemaskinen en central roll. Under arbetsdagen besöks den i genomsnitt fyra gånger och skulle maskinen gå sönder eller leverera tråkigt kaffe blir många besvikna, förstås.

Vi gör allt för att kaffet ska flöda på kontoren som vi samarbetar med. Gott och ansvarsfullt producerat.

Driftsäkerhet och kaffe av hög kvalitet är alltså prioriterat och naturligtvis erbjuder vi en mängd olika typer av maskiner samt service och underhåll. Och alltid anpassat efter arbetsplatsens storlek. Vi erbjuder även lösningar för er som upphandlar nationellt.

Du som kontorskund är naturligtvis välkommen till vårt rosteri på Råda säteri och prova fram kontorets specialblandning och de olika kaffemaskinerna. I vårt sortiment hittar du maskiner och utrustning från kända varumärken såsom exempelvis:

  • Jura
  • WMF
  • Ditting
  • Animo
  • Coffee Queen
  • Simonelli

Låter det här bra? Kontakta oss gärna, klicka här för kontaktuppgifter.

 

 

 

Gillar du inte vårt kaffe? Gör det bättre själv då!

 

Om du inte har samma kaffesmak som vi är det ingen stor sak förstås, för vi har en lösning på det också. Då får du* helt enkelt komma hit och göra din egen blandning. I vårt nybyggda och vackert belägna biogasdrivna kafferosteri och på Råda säteri** hjälper vi dig att komponera din alldeles egna blandning.  Detta brukar också vara en mycket uppskattad och lärorik gruppaktivitet att kunna berätta om för sina vänner och bekanta och kanske sina kunder. Hur många känner ni som kan stoltsera med att ha blandat ihop sitt eget ansvarsfulla kaffe? Inte så många kanske.

* Med ”du” menar vi i första hand du som beställer lite större mängder kaffe till din arbetsplats, butik eller ditt kafé.

** Vi har förmånen att få arbeta i en underbar herrgårdsmiljö med utsikt över Rådasjön. Säteriet är verkligen värt ett besök även för den icke kaffeintresserade allmänheten. Här finns restaurang, odlingar och en vacker park att spatsera i. Och om du vill får du gärna hälsa på i vårt kafferosteri, eller rättare sagt: välkommen på besök! På radasateri.se kan du läsa mer om vad som händer på säteriet.

 

 

Certifieringar

FAIR TRADE

Fairtrade är en oberoende certifiering med uttalat mål att motverka fattigdom och stärka människors inflytande och handlingskraft – med syfte att skapa förändring och utveckling.
Läs mer här.

fcm_cmyk_pos

Vill du läsa mer om vår syn på dessa certifieringar, klicka här.

EKOLOGISK ODLING EU

Allt vårt kaffe är ekologiskt odlat vilket innebär att man inte använder konstgödsel och syntetiskt framställda kemiska bekämpningsmedel.
Läs mer här.

eu_organic_logo_colour

 

Spara

Spara

Spara